Dags igen

Det var en tid sedan jag skrev. Det har bara inte velat till sig, så att säga. Men på något sätt känns det som om livet börjar ljusna nu. Dels är det naturligtvis våren, men också att jag börjat få intresse kring min nya produkt; att sälja min kunskap till företagen i närområdet. Jag har kämpat ett tag med den och i torsdags fick jag träff på en ev kund. Plötsligt fick jag tillbaka energin, så nu lägger jag ner all tid på att paketera tjänsten färdigt. Om några veckor ska jag lägga upp all information på min hemsida.

För två veckor sedan åkte vi till Budapest i fem dagar för att möta våren. Underbara dagar. Bad i de mineralrika stora bassängerna utomhus med upp till 38 graders vatten. 3-4 mils promenader; vårt sätt att verkligen se en stad. Dagliga besök på deras stora kondis med underbara chokladskapelser.

Starten kunde ha blivit bättre. Vi åkte med budgetflyg för första gången och missade att bagaget skulle vara incheckad 45 minuter innan start. Så när vi kom till gaten 25 minuter innan så var det tvärNEJ. Panik! Åka hem!? Prat med olika informationspersoner, språngmarsch från terminal 2 till terminal 5, med en minuts marginal köp av 2 ordinarie biljetter med Malev till hög kostnad och sedan språng till gaten längst bort i F-terminalen. Men fram till Budapest kom vi och sedan blev allt toppen. Och det ingick en kaffe och inplastad macka på flyget 😉

Förra lördagen blev jag vald till ordförande i Psykosyntesförbundet, vilket är yrkesförbundet för oss som är samtalsterapeuter, coacher och organisationskonsulter inom psykosyntes. Ska bli spännande. Mycket grundarbete är gjort av den gamla styrelsen. Tack! Nu blir ett av flera fokus att förtydliga för blivande medlemmar vad ett medlemsskap innebär. Själv går jag inte med i en sammanslutning om jag inte ser vad vinsten är för mig, och jag gissar att det gäller för de flesta. Och fler medlemmar behöver vi bli för att bli ännu starkare.

I veckan kommer jag skicka ut ett mail till alla mailadresser jag samlat på mig (ca 500 st) som har med psykosyntesen att göra på ett eller annat sätt. Jag ska äntligen lansera min webshop med ”Ett alternativt sätt att presentera psykosyntesen”. Ska bli spännande att se på responsen. (Jag säljer denna maillista till andra som också vill nå samma målgrupp)

Jag har fått en diagnos av mig själv. Jag är en ”prosopagnostiker”. Måste säga att det känns skönt. I ett tidigare inlägg skrev jag att jag inte kan beskriva hur min fru ser ut. Det är just det det handlar om; att inte känna igen ansikten. I en artikel i Metro läste jag att det finns en Facebook-grupp för oss så är ‘såna’. När jag läst runt lite på nätet torde jag lida(??) av medelsvår prosopagnostik. Det innebär att jag känner igen familjen, men jag har svårt med andra som jag inte träffat tillräckligt många gånger för att deras utseende inpräntats. I mitt fall är det så att även om jag känner igen en person så har jag svårt att beskriva denna persons utseende i ord. Så är det bara. Jag vill inte påstå att jag lider. Det är mer bara att acceptera att så är det. Kanske är det så att andra lider mer, när jag inte känner igen dem direkt.

Jag har med spänning följt min vän Peter Fowelins arbete med att ge ut en bok om mindfulness i skolan. Han har samlat på sig en massa kunskap och villigt delat med sig denna på sin egen blogg. Det är bara att gratulera honom!!

Kommande vecka består mest av paketeringarbete av min nya tjänst. Och fortsatt försäljning av densamma. Jag ser framför mig att den kommer att lyckas. Och det man ser framför sig, och tror på, det får man. Allt enligt Attraktionslagen.

Etiketter:

Ett svar to “Dags igen”

  1. Peter Fowelin Says:

    Jag håller tummarna för att du ska lyckas – det vet du! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: