Det börjar lossna!

Efter ett år i ingenstan känns det som om det börjar lossna.

Det har varit ett år med både hårt arbete och mycket frustration, men ett antal grundkomponeneter har kommit på plast.

En ny hemsida, ny logga, tre färger som jag gjort till företagsfärger, ett antal föredrag hållna, 5 produkter i min webbshop, utbildning som nyhetsjournalist (Poppius), mängder av tankar som mognat, en förnyat tillit till framtiden och ett avtal med min fru, som också håller på att starta en coachingföretag, om samarbete rent professionellt. Bara för att nämna några saker.

Det med samarbetet med frun är nog så viktigt. Jag är och har alltid varit en gruppmänniska och att sitta ensam på kammaren och jobba, eller att vara ensam utan dagliga kollegor utanför terapirummet, har skapat en stor frustration.

Nu har det lossnat. Reklamblad ang föredrag framtaget; kundregister över potentiella kunder klart i en första version; nya visitkort köpta; två stämplar som förenklar administrationen köpta (små saker men dom syns framför mig på skrivbordet); flera nya produkter till webshoppen på gång; en tydlig målgrupp, eller om man ska kalla de för målproblematik, för min terapi accepterad av mig själv; certifiering i sorgberabetning nästa vecka och fram för allt, en ny psykosynteskurs startar i mars. Det är en treterminers handledar- och lärarutbildning.

Utöver det så fikade jag med en gammal vän häromsistens. Hon är en inkarnation av Duracell-kaninen och det smittar varje gång vi träffas (om än att det gått 3,5 år sedan sist). Hon kom med en lysande affärsidé som jag snickar på. Får se vad det kommer att ge. Min stora utmaning är att våga sälja mig själv på samma sätt som jag kan sälja andra, eller peppa andra att sälja sig själva. Skomakarens barn, ni vet…..

Yogan har kommit tillbaka in i mitt liv efter ett upphåll på nästan 3 år. Den stora utmaningen nu är att klara grunden i Tranan. För tillfället kommer jag knappast ens in med arbågarna i knät resp höften. Lååång väg kvar. Men idag köpte jag en egen yogamatta. Har tröttnat på de äckliga mattorna som finns på gymmet. Undrar hur ofta de tvättar dem?

I julhelgen möblerade vi om i arbetsrummet. Det blev jättebra. Mycket mer utrymme och plats i bokhyllorna. En grundordning för att hålla igång två företag.

Ska bli spännande vad som i praktiken kommer att komma ut av min journalistutbildning.

Jag är på väg!!! Med en tydlig riktning!!!

Det känns underbart efter ett mycket virrigt 2010.

Etiketter:

Ett svar to “Det börjar lossna!”

  1. Peter Fowelin Says:

    Du har en otrolig energi, så du kan ju bara inte misslyckas. Imponerande! Sedan skulle jag kunna tänka mig att du efter ett par år eller så ser att det är vissa av grenarna på det verksamhetsträd som bär bättre än andra, och att du då utan sorg i hjärtat beskär trädet. Så ser det i alla fall ut för mig just nu. Och jag hoppas att jag kommer att fortsätta vara en följeslagare och en dialogpartner i den processen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: