Nya hemsidan, med en webbshop, i produktion

På väg till gymmet i kväll stoppade jag kuvert nummer 2 i brevlådan. Det hade två frimärken på sig. När det slank ner kom en stor lättnad till mig.

Jag har under en stor del av året varit klart understimulerad. Det har varit riktigt ansträngande för mig som under alla år levererat till minst 130%. Undet året har jag dock kunna lägga grunden för min framtid. Det har varit en massa småsaker blivit gjorda som ibland haft samröre med varandra och ibland helt fristående saker. Men de har alla pekat mot framtiden.

För två månader sedan fick jag helt ny energi. Jag träffade Katarina Söderlund som skulle hjälpa mig att göra om min hemsida. Min gamla sida var enligt en del betraktare lite för manlig. Jag vill kunna fånga fler kvinnliga terapikunder. Medvetet valde jag en kvinna som utvecklingsstöd. Och det visade sig vara helt rätt val.

Nu inleddes 4 veckors intensivt arbete med alla detaljer. Katarina gjorde layouten alltefter som jag fyllde siten med innehåll. Snacka om dynamisk utveckling. Och vi båda trivdes bra med det.

Kring månadsskifte kunde jag produktionssätta hemsidan och den enkla webbshop som jag skapat.

Samma dag lunchade jag med en gammal vän och berättade om mina ansträngningar. På eftermiddagen gick han in och beställde ett ex av alla de fyra artiklar jag lagt ut. Till saken hör att jag inte hade räknat med några beställningar förrän i februari då jag tänker skicka ut ett lanseringsbrev till mitt kontaktnät. Ingen av de fyra produkterna var klara. Vojvoj, nu gällde det att vara en seriös leverantör. Två mycket intensiva veckor har förflutit fram till brevlådeistoppningen i eftermiddags. En färglaserprinter och en lamineringmaskin har inköpts och testas på olika sätt. Besök har gjorts på olika pappersaffärer och kunskap har inhämtats om olika kvaliteter av både ditt och datt. Fantastiskt roligt. Mycket har blivit skrivet och skrivet om igen.

Efter en vecka kunde jag skicka iväg tre av fyra produkter (=brev nummer 1). Återstod den sista skriften, den om tolkningen av de psykologiska lagarna. Det visade sig vara ett mycket större arbete än jag trodde. Mycket kniviga gränsdragningen och svårt att hitta exempel i vardagen som kunde tydliggöra resp lag på ett bra sätt.

Min kära hustru har ett utmärkt språksinne och är ett stort stöd i mitt skrivande. Hon får läsa det mesta jag skriver och ger helt orädd mig sanningen om hur jag skriver. Någon enstaka gång håller jag på mitt sätt men oftast får jag ge henne rätt.

Så i eftermiddag sa jag till mig själv att nu är skriften tillräckligt bra, och så fick det vara. Just denna skrift har jag hållit på med till och från under ett år, och till slut blir jag så trött och irriterad på alla ord så att jag blir nästan blind för det jag skrivit.

Första ordern avklarad. Nästa order kan skickas med vändande post!

Nu kan jag i lugn och ro utveckla nya skrifter och pocketguider som gör att psykosyntesen blir enklare att ta till sig. Jag har en lång lista på nya produkter som jag hoppas kunna fylla på med i produktkatalogen.

Etiketter:

3 svar to “Nya hemsidan, med en webbshop, i produktion”

 1. Peter Fowelin Says:

  Här händer det grejer, L-A! Roligt att läsa, och jag förstår att du gör en massa erfarenheter som jag gärna vill höra ännu mera om! Så jag ser fram emot att ses på det nya året.

 2. brainstretching Says:

  Närhelst det passar dig så ses vi!

  God Jul till dess

  /L-A

 3. När icke-prestation blir en prestation, för att nå en syntes « Brainstretching's Blog Says:

  […] Brainstretching's Blog Du har svaren, jag har frågorna! « Nya hemsidan, med en webbshop, i produktion […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: