Sista klienten för våren! Och nu…..

Igår var det sommarsolståndet. För mig är det både en höjdpunkt men också vemodigt. Höjdpunkten för att det är årets ljus, men vemodigt för nu vänder det igen.

Den här våren har gått fasligt fort. Känslorna i kroppen har levt rullan, ibland rena berg-och-dalbanan. Den mest grundläggande känslan är tilliten inför framtiden. Det kan bara bli bra. Men allt som oftast kommer presteraren fram och talar om för mig att jag inte presterar och levererar som förut. Den snåle/ekonomen säger att jag inte får in samma pengar som förut – katastrof? Verksamhetscontrollern (det jobb jag haft de senaste 12 åren) får för sig att definiera mätetal för hur en mental progress kan se ut. Kan jag i Excel bevisa för mig själv att jag gör framsteg i min personliga utveckling? För vem måste jag bevisa vad?

I förmiddags hade jag min sista klient för våren. Kom ut i värmen och skulle göra en massa saker, bl a Parkteatern ikväll. Men… jag hamnade halvt apatisk på sängen och glodde på TV. Presteraren rycker i mig och säger att jag ska göra en massa saker för ”det ska man ju”. Får dock beröm av min kära att jag är duktig och lyssnar på mig själv.

Semestern har just börjat för min kära och idag anslöt jag. Att se Sverige från en bil är något vi älskar, så ock i år. Imorgon bär det av västerut i Sverige. Vart? Ingen aning. Bara att slippa bestämma det gör gott för skälen. Nånstans lär vi väl hamna. Blir det trist åker vi hem. Jag och mina systrar är värdar för den kusinträff som går av stapeln i Ljusdal i juli. 66 deltagare! Ska bli roligt.

Under sommaren fram till mitten av augusti kommer min blogg att uppdateras med sporadiskt. Dagtorn kommer att vara med på resan, men jag kommer att avvika från mitt mål att skriva något 2 ggr i veckan. Blir det något så blir det.

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: