Steg-för-steg mot bättre vetande

Idag har det var varit en intensiv dag vid datorn. Jag har som mål att bli en röst i bloggvärlden kring livet, psykosyntesen och hur den som vill kan få ett bättre liv.

Jag har varit datatekniker i många år i mitt ”gamla” liv, så när jag lär mig en sak vill jag förstå hur det fungerar på alla nivåer. I fredags hade jag glädjen att få luncha med en kompis kompis. Hon hade stor kunskap om bloggar, webben mm, så min lista blev stor på vad jag måste göra. I söndags blev det en joggingrunda med stora sonen, följd av en översikt till allt jag kan göra med Google reader. Har nu en första uppsättning bloggar jag vill följa. Kommer dock att fortsätta hitta flera, allt eftersom.

Status idag är att jag har fixat till min hemsida enligt alla tips jag fått. (Fortfarande har jag problem huvudbilden på hemsidan; Photoshop CS3 vill inte hantera transparenta bilder som jag vill ha dom).  Därefter ser mitt blogghuvud (se ovan) klart bättre ut i mina ögon.

Nästa steg är att jag på mitt grundliga sätt förstår hur Googles övriga tjänster fungerar, hur mitt nya Twingly-konto kan stötta mig och om det finns några i Twitterrymden som håller på med ’mina’ frågor. Steg för steg tar jag mig framåt och utnyttjar tiden till dess ”min förläggare” ger besked om hur han vill se min bok. Spännande!!

Psykosyntesen skulle uttrycka det så att jag gör bruk av både den starka och den smidiga viljan. Börjar blir riktigt duktig på det nu.

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: